På tur till Kibera

På väg genom Kiberas ytterområden fick vi punktering- inte helt lyckat, men det ordnade sig precis som allt gör här. Ganska snart var bilen omringad av småkillar som ville hjälpa till och efter ett tag dök de lite större upp och var behjälpliga. Kvickt och lätt kom en bodaboda ( motorcykeltaxi), hjulet fästes där bak och en av killarna åkte med för att få det fixat.
Charles, rektor på St. Christine visade stolt upp biblioteket som nu har hyvlade och målade hyllor. Nästa steg blir att köpa bord, stolar, bättre belysning och fler böcker. En del av detta kan Clarastinafund hjälpa till med.Det som står först på tur är golvet i lärarrummet och det ska bli klart innan barnen börjar i början av september. Arbetet fortsätter alltså på St Christine även om Stina och Clara inte är här just nu och det är tack vare alla generösa givare.
 
 

Kick off i Naivasha

 
Vi åkte alla till Carnelly´s camp vid lake Naivasha och hade ett par riktigt trevliga dagar.
 
 
Duscharna på stället fick sitt varmvatten på detta sätt och det blev rejält varmt!
 
 
 
Hippo-färist!
 
 
Båttur på sjön innebär att man bl a får se en så praktfull kingfisher som denna.
 
 
 

Sommaren är kort

..och det mesta regnade faktiskt bort. Men det var kul att komma hem och få träffa alla igen! Så tack för i sommar, oavsett om ni hamnade på bild eller inte, och ha en skön höst!!!
 
   
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0