Concours d' Elegance

är kanske inte en tävling man skall vara med i med en halvskitig armémotorcykel, men någon skall ju komma sist, eller hur? Iallafall var det väldigt kul att vara tillbaka, denna gången lite mer avslappnad och med mer tid att prata med alla sköna galningar som gjort den ena osannolika resan efter den andra...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Förberedelser

Låtsasbössorna är justerade och Condoren är tvättad för första (och sista?) gången. I morgon är det utställning!
 
 

Mera Mara

Årets upplaga av Masai Mara Marathon visade sig vara en helt annan upplevelse än förra året. Nu möttes vi av ett gigantiskt område med stora partytält med klädda stolar, safaritält med vattentoalett och sist men inte minst en enorm scen med dunka dunkamusik, en ganska märklig kombination så där ute på savannen. Själva loppet gick av stapeln på utsatt tid och längs loppet fanns det vatten och svenska läkare. När Lars och Magnus kom i mål kunde de konstatera att, ja det där gick ju bra.
Vägen vidare ner mot Talek gate där vi skulle bo ett par nätter var minst sagt skumpig , men fram kom vi till slut. Och så var vi där igen på denna fantastiska plats. Massajcampen som vi bodde på hade vi för oss själva och på natten hördes leoparden där ute i mörkret.
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ngong Road

..är den stora infartsvägen från sydväst. Att trafiken står still här är mer regel än undantag. På ena sidan vägen är det plantskolorna som håller till och på den andra Kenyas svar på Ikea.
 
 

Maia von Lekow

spelade i kväll på favoritstället "Choices". Ännu en torsdagkväll med bra sväng, duktiga musiker och framförallt med en fantastisk röst!!
 
 
 
 
 

Camping i Nakuru national park

 hade vi tänkt oss och packade bilen full med tält och allt. Så blev det inte när vi väl kom fram, utan vi tog in på Carnation hotel i down town Nakuru- ett riktigt kultställe visade det sig. I stället för att somna in i den afrikanska natten tog vi en Tusker på ett hak nere i stan och lyssnade på livemusik, inte helt fel det heller! Men vi blev inte utan naturupplevelser. Nakuru national park visade upp både noshörning och lejon i en fantastisk miljö, så vi åkte hem nöjda och glada.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Hour

..på Brew gäller fram till kl 07 pm och då får du dubbelt upp av det du beställer. Gäller dock inte tiolitershinken med öl ......


Lysande idéer

När man står i bilköerna går det ofta försäljare längs bilraderna med allehanda saker till salu. Oftast säger man nej men till den här fantastiska skapelsen av konservburkar, gammal glödlampa och flip-flop fick det bli ett "JA"!!


Vertigo

Man skulle ju kunna tänka sig att Hodi fått en viss respekt för höjder efter att ha trillat ner från tredje våningen, men .....

Simultankapacitet!!!!

 

RSS 2.0